Vacatures

(Senior) manager Synergy Excellence

  • Fusies, overnames, strategische allianties
  • Creëren van groeigerichte businessmodellen
  • Zorgdragen voor maximale interne/externe synergie

Lees meer

(Senior) manager Financiële Dienstverlening

  • Trekker van transformatieprojecten
  • Impact creëren op alle niveaus
  • Specialist in strategie-implementatie

 

Lees meer

naamloos-305

Wat maakt Turner tot een mooi huis?

De mensen bij Turner geven elkaar veel vertrouwen en energie. Vanuit dit vertrouwen krijg je de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf te ondernemen. Bijvoorbeeld om zelf een deelmarkt te ontwikkelen of om een specialisme uit te bouwen. Je krijgt ook de ruimte om je en eigen persoonlijke kracht te ontwikkelen. Dankzij het onderlinge vertrouwen kan iedereen veelvuldig en openhartig opbouwende feedback geven, de brandstof voor versnelde ontwikkeling. En dat maakt Turner tot een plek waar veel mensen zich thuis voelen.

Turner staat als organisatie ook als een huis. Turner is een uniek bureau met een uniek organisatiemodel, wat sinds de oprichting in 1992 bewezen succesvol is. Wij geloven dat je alleen echte verandering krijgt als je hele spectrum van strategie en implementatie beheerst. Dit maakt dat een groot aantal ervaren adviseurs uit Big4 overstappen naar Turner omdat dit een ‘next step’ in hun carrière betekent. En de ervaring die zij op hun beurt mee brengen geeft verdieping aan de specialistische vraagstukken van onze opdrachtgevers, en voedt de startende adviseurs.

turneraanhetwoordstefan

Turner aan het woord

Stefan Bolt, Programmamanager

Het oplossen van complexe vraagstukken rond samenwerking en bussinessmodel innovatie is mijn dagelijks werk. Altijd samen met klanten die bereid zijn een creatieve en analytische bril op te zetten. Met de ambitie om tot de kern van het probleem te komen en vervolgens de best werkbare oplossingen te ontwikkelen.

De grootste uitdaging in mijn werk

Een organisatie daadwerkelijk tot nieuwe inzichten brengen is niet eenvoudig. Vraagstukken rond samenwerking zijn vaak puzzels die lastig op te lossen zijn. Elke dag een stapje beter is niet voldoende, de oplossingen (concepten) vragen om een meer disruptief karakter. Kortom, werk aan de winkel!

turner-site-68

Turner aan het woord

Dodijn Velema, Adviseur

In mijn dagelijks werk gaat het om het leggen van verbinding om zo samen resultaten te behalen. Nieuwsgierig zijn, luisteren en vragen durven stellen. Samen met klanten die behoefte hebben aan een extra dosis energie, kritisch denken en creativiteit. Het is voor mij geweldig om te zien hoe door een kleine toevoeging mensen in beweging komen.

De grootste uitdaging in mijn werk

Omdat ik luisteren – en daarmee bedoel ik écht luisteren – zo belangrijk vind, zie ik dit als een blijvende uitdaging. Het is belangrijk dat je open kan blijven staan voor het a-typische, voor kleine onverwachte signalen. Als je open-minded kan denken dan ben je in staat een ander écht verder te helpen.